| Vas razzred | |
|
+4Amy Riddle Alexandra Lilly Alea Potter 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Alea Potter Profesorica Skrbi za magicna stvorenja
Broj postova : 284 Age : 30 Dolazim iz: : ...Hiden World...xD Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Vas razzred sri kol 06, 2008 5:05 pm | |
| Pa..kakav je vas razzred..Pricajte neke smjesne dogadjaje i sl.. | |
|
| |
Lilly Moderatorica
Broj postova : 471 Age : 29 Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: Vas razzred sri kol 06, 2008 5:20 pm | |
| coo..pričamo na časovima..kad nešto neko skrivi svi ustanemo da smo svi krivi...složni....jedna lijepa zajednica | |
|
| |
Alexandra Administrator
Broj postova : 436 Age : 31 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: Vas razzred sri kol 06, 2008 10:35 pm | |
| ehhh moj bivshi razred je bio legenda bili smo super, jesmo se puno svadjali i direktor nas je zvanichno proglasio najgorim odjeljenjem u shkoli-.... mi smo to shvatili kao kompliment bash mi je zhao shto smo se sad raspali | |
|
| |
Amy Riddle Profesorica Napitaka
Broj postova : 139 Age : 30 Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Vas razzred čet kol 07, 2008 12:02 am | |
| da i nas su proglasili najgorim imali smo oko 289 neopravdanih i preko 2000 opravdanih i najviše loših ocjena a mi smo rekli ako eć ne možemo biti najbolji čemo biti najgori XD | |
|
| |
Luna Hufflepuff Pride
Broj postova : 184 Age : 29 Registration date : 04.08.2008
| Naslov: Re: Vas razzred čet kol 07, 2008 1:25 am | |
| direktor nas je zvanichno proglasio najgorim odjeljenjem u shkoli-.... mi smo to shvatili kao kompliment takoder...xD mah svi zajeb*nti...veseljaci....xD i onako... pda moglo bi se reci slozni... najbolji po ocjenama, najgori po ponasanju... =))) bash mi je zhao shto smo se sad raspali erm... ja ne vjerujem da cu ja zalim za svojim razzom... maybe samo za tim sta cu prvih dana u srednjoj bit malo usamljena ili maybe zato sta necu imat od kog prepisivat...xD al inace ne... s ljudima s kojima sam si dobra ostat cu u kontaktu i i dalje cu si bit dobra, a ostale ko hebe... to sta ne idemo u isti razz ne znaci da ne mozemo bit prijatelji.... =)) | |
|
| |
Alea Potter Profesorica Skrbi za magicna stvorenja
Broj postova : 284 Age : 30 Dolazim iz: : ...Hiden World...xD Registration date : 23.07.2008
| |
| |
Lilly Moderatorica
| Naslov: Re: Vas razzred čet kol 07, 2008 10:20 pm | |
| ja u svom razredu imam puno provest..još.....ali kod nas smo najbolji po ocjenama ali najgori po ponašanju....budale.....kako se kaže ali špta nas briga..učimo i ponašamo mse za sebe a ne za direktora..koji nama na velikom odmoru neda van izać i u kiosk sevi kupit sedvić..ili neš drugo....kod nas nema lolgike....kao zatvorenici pola dana..a vani ne smojemo.... | |
|
| |
harrypotterfan Početnik
Broj postova : 53 Age : 30 Dolazim iz: : Sarajeva Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Vas razzred ned kol 24, 2008 4:02 pm | |
| ja sam se prepisala u drugu skolu, pa ne znam kakav mi je novi razred!!! uglavnom, moj bivsi razred je katastrofa,mrzili jedne druge | |
|
| |
Alexandra Administrator
Broj postova : 436 Age : 31 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: Vas razzred ned kol 24, 2008 4:03 pm | |
| | |
|
| |
harrypotterfan Početnik
Broj postova : 53 Age : 30 Dolazim iz: : Sarajeva Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Vas razzred ned kol 24, 2008 4:21 pm | |
| hvala i ja se nadam!!! | |
|
| |
Lilly Moderatorica
| Naslov: Re: Vas razzred ned kol 24, 2008 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Nagini Početnik
Broj postova : 54 Age : 31 Registration date : 21.08.2008
| Naslov: Re: Vas razzred sri kol 27, 2008 4:57 pm | |
| - harrypotterfan je napisao/la:
- ja sam se prepisala u drugu skolu, pa ne znam kakav mi je novi razred!!!
uglavnom, moj bivsi razred je katastrofa,mrzili jedne druge tak je i kod mene | |
|
| |
InFlamesWeTrust Početnik
Broj postova : 57 Age : 34 Registration date : 02.09.2008
| Naslov: Re: Vas razzred sri ruj 03, 2008 9:41 pm | |
| Mi smo bili razred s najtežim programom u gimnaziji, nas 27 matematičara smo do kraja izgurali 4 razreda, više manje skupa, gdje smo naučili koliko zapravo vrijedi ako imaš s nekim s vremena na vrijeme popričat. Bilo je tu i teških trenutaka, svađa i tučnjava, npr. kada je Josip letio u zid jer je kolegi psovao roditelje...ili kada je Č meni istreso koš za smeće na glavu pa je na kraju završio na podu nije bila loša namjera. Eto, vidjet ćete kako vas promijene te 4 godine srednje škole, nećete se ni sjećati toga kad ste bili manji... Neka vam se to što kasnije dogodi, najviše vrijedi ono vrijeme kad ni ne shvaćaš da ti je dobro. | |
|
| |
Lilly Moderatorica
| Naslov: Re: Vas razzred čet ruj 04, 2008 8:55 pm | |
| hahahh....xd...meni neće biti drago kad odem iz svoga...jer kod nas nema niko veće manje i to..mi smo složni..ako pričamo..svi pričamo----..ako čutimo(nikad)onda ćutimo ..i to..i na kontrolnom..izvlačimo one glupane.i onda kad dobiju dva..kod su dobili kuću...xd.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vas razzred | |
| |
|
| |
| Vas razzred | |
|