mawa kwawa Početnik
Broj postova : 59 Age : 30 Dolazim iz: : magic worlda Registration date : 08.08.2008
| |
Alea Potter Profesorica Skrbi za magicna stvorenja
Broj postova : 284 Age : 30 Dolazim iz: : ...Hiden World...xD Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chilli Peppers (RHCP) pet kol 08, 2008 4:50 pm | |
| Joj ja sam ih prosle godine PUNOo vise slusala nego sad..Imala sam njihvih pjesama na kompu...Ali sad mi i nusu nesto...Ali...mmm..They are sweet | |
|
Luna Hufflepuff Pride
Broj postova : 184 Age : 29 Registration date : 04.08.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chilli Peppers (RHCP) sub kol 09, 2008 2:52 pm | |
| - mawa kwawa je napisao/la:
- tHEY rUlllS
obožavam ih, naj pjesme su mi ''Tell me baby'' & ''Hey Ho (Snow)'' erm... they ru le... i pjesma je Hey Oh...xD xD xD umm da... prezestok mi bend.. ^^ Under the bridge... o hebote ja padam u trans kad god cujem tu pjesmu... =)))) i scarlett tissue... by the way... she's only 18... al nekak su mi draze starije pjesme, nove postaju sve komercijalnije... >.> | |
|
mawa kwawa Početnik
Broj postova : 59 Age : 30 Dolazim iz: : magic worlda Registration date : 08.08.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chilli Peppers (RHCP) sub kol 09, 2008 4:26 pm | |
| - Luna je napisao/la:
- mawa kwawa je napisao/la:
- tHEY rUlllS
obožavam ih, naj pjesme su mi ''Tell me baby'' & ''Hey Ho (Snow)'' erm... they rule... i pjesma je Hey Oh...xD xD xD
umm da... prezestok mi bend.. ^^ Under the bridge... o hebote ja padam u trans kad god cujem tu pjesmu... =)))) i scarlett tissue... by the way... she's only 18... al nekak su mi draze starije pjesme, nove postaju sve komercijalnije... >.> nema veze, ja tO uvijek tak prOčitam nismO tu da ispravljamO tuđe greške neg da se zabavljamO zar ne??=) | |
|
Luna Hufflepuff Pride
Broj postova : 184 Age : 29 Registration date : 04.08.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chilli Peppers (RHCP) sub kol 09, 2008 8:18 pm | |
| yup..xD al meni ti to vech navika...xD prije ovisnost...xD xD xD alergicna sam na pravopisne i gramaticke greske... | |
|
Alexandra Administrator
Broj postova : 436 Age : 31 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chilli Peppers (RHCP) sub kol 09, 2008 11:29 pm | |
| | |
|
InFlamesWeTrust Početnik
Broj postova : 57 Age : 34 Registration date : 02.09.2008
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Red Hot Chilli Peppers (RHCP) | |
| |