| Problemi sa roditeljima | |
|
+4Pinny Black Oliver Skeeter Alexandra Patrik 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amy Riddle Profesorica Napitaka
Broj postova : 139 Age : 30 Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima pon kol 04, 2008 8:03 pm | |
| ANKH-Egipatski križ hm, razmišljam o tome da si ga istetoviram na gležanj XD | |
|
| |
Alexandra Administrator
Broj postova : 436 Age : 31 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima pon kol 04, 2008 9:40 pm | |
| izgleda cool dali bi ti da se tetovirash??? mislim da bi se mene moji odrekli xD | |
|
| |
Alea Potter Profesorica Skrbi za magicna stvorenja
Broj postova : 284 Age : 30 Dolazim iz: : ...Hiden World...xD Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima uto kol 05, 2008 12:20 pm | |
| | |
|
| |
Alexandra Administrator
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima uto kol 05, 2008 1:34 pm | |
| kako vam dajuuu??? ja sam kad sam bila na moru stavila na nogu nekog zmaja ... al to ona shto bude mjesec dana i gotovo .... mislim da meni moji nikad ne bi dali da se tetoviram | |
|
| |
Luna Hufflepuff Pride
Broj postova : 184 Age : 29 Registration date : 04.08.2008
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima uto kol 05, 2008 2:09 pm | |
| - Amy Riddle je napisao/la:
- wooow
POTPISUJEM
ja se najviše svađam radi društva kao uvjek nađem neke koji kai hmm loše utječu i isto radi garderobe, stara mi stalno sere nešt kao jučer sam vidjela 1 curu iz tvog razreda, bila je baš lijepo obučena. to je u prijevodu da je cura bila onako fensi šmensi obučena. i onda me pita zašto se ja tako ne mogu oblačiti, a ja je smao blijedo pogledam i odem u sobu. a i radi toga se svađamo, starci mi kažu da ja kao da živim sama ili sam vani ili sam u sobi, p cijele dane. a čim me natjeraju da dođem s njima npr gledat tv jedva čekaju da odem jer ja počnem neke svoje filozofije. i da jučer konačno nađem ANKH i stara kaže da nevjeruje da će mi ga kupiti jer joj se ne sviđa ta zlatarna!! moo a ja ANKH tražim več više od godinu dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =( identicno kod mene... nekak me uspije stara odvuc u shopping i pokazuje mi roze minice i pokusava me natjerat da si kupim ljubicasto sjenilo i rozi ruz i... -.- i svaki put kad joj nesta pukne dode do mene i kaze mi da ce se rijesit sve moje crne odjece... jbt sta cu onda nosit??? jednom je to uistinu i ucinila... o.o dala je nekom polovicu moje garderobe... zasto? jer je mislila da mi je sve to malo... -.- huh... probaj si sama kupit ak nie preskupo... ja sam... pa skoro svu odjecu koju imam sama kupila jer je ona rekla da nece placat za to da na kraju izgledam ko zombi... trenutno stedim za marte koje mi ne zeli kupit jer su to obicne radnicke cizme... -.- | |
|
| |
Broj postova : 284 Age : 30 Dolazim iz: : ...Hiden World...xD Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima uto kol 05, 2008 2:52 pm | |
| JA IMAM MARTE!!!!!!!EXTRA SU!!!Obozavam ih | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima uto kol 05, 2008 5:38 pm | |
| ja isto imam marte
a što se tetovaže tiče ne puste oni mene frendica me danas tetovira samo ful malu tetovažu
strah me da mi ne skuže al ae a i to boli užasno jako probala sam več jednom prije al nie išlo jer si sam nemožeš jer jako boli | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima uto kol 05, 2008 5:41 pm | |
| e Luna i meni stara stalno prijeti da će mi baciti svu crnu robu ali mi to još nikada nie napravila hvala bože
sry radi 2 posta za redom | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima sri kol 06, 2008 5:08 pm | |
| - Amy Riddle je napisao/la:
- ja isto imam marte
a što se tetovaže tiče ne puste oni mene frendica me danas tetovira samo ful malu tetovažu
strah me da mi ne skuže al ae a i to boli užasno jako probala sam več jednom prije al nie išlo jer si sam nemožeš jer jako boli Kaj boli??? Ja sljedece god idem radit na vratnop prsljenju...iznad ledja..I ja sam htjeela neki znak..Koji ima gotivan..Sve sam mislila peace..Al..ak ima neki jos preporuci mi | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima sri kol 06, 2008 8:32 pm | |
| ah neznam to će ti zauvjek ostati pa mislim da bi sama trebala odlučiti ja sam se već par puta probala tetovirati ali se teško sam, radi boli. a kad sam ja jednu frendicu doslovno je vrištala. ipak se nisam jučer, na maturalcu ću, ankh na gležanj a htjela sam jučer, ali sam nakraju odustala mlo me strah kad sam se sjetila kako je frendica vrištala... a može se tetovirati i žiletom i to sam joj probala ali nije uspjelo pa sad ima 10-ak točaka na desnom ramenu i ožiljak... odustala je jer ju je previše boljelo... ali ja ću 100 posto na maturalcu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima sri kol 06, 2008 8:48 pm | |
| pa et...extra je to..Meine tetke ima 2 tatoos...Na stomaku i nazad na ledjima..Tj..Na ramenu... I ona kaze da NISTA ne boli..Radila j i na kapcima(da ne mora stavljat kreon)i tetovirala si odrve...Da ih nw mora crtat..Ona je iz KANADE i ja ode kod nje,pa cu se tam tetovirat | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima sri kol 06, 2008 9:10 pm | |
| moo blago tebe mene bi ubili da saznaju ali ja ću se ipak tetovirati | |
|
| |
Alexandra Administrator
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima sri kol 06, 2008 10:39 pm | |
| jbt jes normalna? xD kako chesh se sama tetovirat? odakle ti pribor i to?
ccc ... trebash otichi u neki dobar tatto salon i da ti se to fino napravi .... da josh zaradish kakvu infekciju il kozhnu bolest i onda ti starci skuzhe i tek si onda gotova ... radije probaj vidjeti da se istetovirash finol, propisno s njihovom saglasnoshchu .... il bar nadji nekog da ti to obavi fino i chisto | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima sri kol 06, 2008 11:56 pm | |
| Da..to bi ti i ja predlozila..Jer to se more DOBRO sterilizirat..A i u tatoo salonu manje bolim...Meine tetka kaze da ju nije nis boljelo...Pa eto..samo napravish faik potpis i eto | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 12:05 am | |
| mah samo malo ma imam pribor sam trea iglu sterilizirat dobro očistiti mjesto di češ tetovažu a od pribora trea: igla, konac, tinta, flaster ili zavoj i alkohol da očistiš poslje i ofc moraš prokuhat iglu ili je s upaljačem... | |
|
| |
Luna Hufflepuff Pride
Broj postova : 184 Age : 29 Registration date : 04.08.2008
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 1:36 am | |
| - Alea Potter je napisao/la:
- pa et...extra je to..Meine tetke ima 2 tatoos...Na stomaku i nazad na ledjima..Tj..Na ramenu...
I ona kaze da NISTA ne boli..Radila j i na kapcima(da ne mora stavljat kreon)i tetovirala si odrve...Da ih nw mora crtat..Ona je iz KANADE i ja ode kod nje,pa cu se tam tetovirat ma stomaku i ledima ofc gotovo da ni ne boli jer je tamo puno sala a malo kosti....xD al npr. na gleznju je nepodnosljivo navodno... jer je to skroz uz kost... i vrat i sl. mjesta gdje je kost jako blizu dosta bole... dok na dupetu ili na trbuhu boli mnogo manje... =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 12:08 pm | |
| da i na bedrima mislim da boli ali na gležnju i ramnu užasno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 1:11 pm | |
| Pa ona je na ramenu...To su ledja..Mislim rame..Ima tu ruzu | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 1:27 pm | |
| kewl ia ja očem tetovažu =( | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 2:41 pm | |
| | |
|
| |
Alexandra Administrator
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 3:50 pm | |
| buuu ajmo vi offtopicarke, otvorite temu u brbljaonici | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima čet kol 07, 2008 5:08 pm | |
| Dobra ideja..Idemm odma....I sry na spammu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Problemi sa roditeljima | |
| |
|
| |
| Problemi sa roditeljima | |
|