I tako ljudeki...Ja sam Ivana...Evo vam kopirano nes o meni..hehe..
@->--@->--@->--
Zovem se Ivana S-M
Imam 14 godina..Zivim u stanu(troiposobnom)...Imam psa..Malog maltezera..Tobbbyja..
Obozavam zivotinje,Afriku,Akona,crnce,prijatelje i rodbinu,fotkanje,sebe naravno,kupanje tj plivanje,ronjenje,bazene,more i vodu uopste..Konje,delfine,pse,macke(divlje i domace),VUKOVE i ljubav.
]Bojim se insekata(ne svih,ali paukova recimo),i Vrbasa(to vam je rijeka u mom gradu,odmah blizu mene),ne bas toliko,ali jednom sam se mogla utopiti,pa sam od tada malo..Ali ove godine se CESTO kupam tamo..Pa sam recimo prebrodila strah
Mrzim kad neko misli da ga kopiram,ili kad sudi o meni,a nije me ni upoznao i vec misli da sam ufurana,glupa ili nesto tako,a znate kakve smo mi zenske:tongue:,i kad neko od djecaka odmah pocne da me starta,ili nesto tako..
]Ostalo o meni
Slusam skoro sve osim cajki,ali nekad mi neka uce u uho,pa je ne mogu izbaciti
Naj grupe PCD,black eyed peas,t.A.T.u i ima ih jos,ali se stvarno ne mogu sjetiti sad lol!
Pjevaci tj pjevacice Cassie,Akon,Toe,beyonce,rihanna,Timberland,Justin Timberlake,P. Didi,Ne-yo,i ima ih jos...
Filmovi 3 kralja,generacija X,Titanik,umjetna inteligencija Thelma i Louise,igra smrti,ralje,i ima ih jos.
Ako jos nekog zanima nesto,nek pita lol!